NORSK HYTTELAG
© 2013 Norsk Hyttelag

Bli medlem i Norsk Hyttelag

Bli medlem i Norsk Hyttelag i dag!

Det finnes 450 000 hytter i Norge. I mange kommuner er det flere fritidsboliger enn helårsboliger. Likevel har hyttefolket verken stemmerett i kommunen eller annen innflytelse over skattenivå eller velferdsnivå. Dermed er det kanskje ikke så rart at stadig flere hyttekommuner innfører eiendomsskatt på hytter. Heldigvis er de fleste hytteeiere fortsatt rimelig fornøyde med hyttekommunene sine. Vår målsetning er å bevare hyttefreden for de fornøyde hytteeierne og å øke forståelsen for hyttefolkets behov i resten av landets hyttekommuner.

For å kunne tale hyttefolkets sak med mest mulig tyngde, trenger vi mange medlemmer. Jo flere medlemmer vi får, jo mer får vi utrettet. Har du en hytte du er glad i (uansett om du eier den selv eller har tilgang til den gjennom jobb eller familie), er du hjertelig velkommen som medlem.

Meld deg inn i dag!


Et medlemskap i Norsk Hyttelag koster kun 498 kroner i året. Som medlem hjelper du oss å ta vare på våre gode hyttetradisjoner og å møte utfordringer som truer hyttefreden. I tillegg får du som medlem gratis teknisk og juridisk rådgivning og mange andre medlemsfordeler.

Klikk her for å bli medlem nå!
Er hytta verdt en tier i uka?


Selv om du ikke har behov for juridisk hjelp akkurat nå, bør du være medlem i Norsk Hyttelag. Selv om du ikke har hytte på festetomt eller betaler for mye for vinterbrøyting. Selv om du har akkurat de skiløypene du trenger og ikke plages av støy fra vannscootere. Meld deg inn i dag, så er du føre var.

Vi er også avhengige av at du og andre hytteeiere støtter oss med 498 kroner i året – mindre enn en tier i uka – slik at vi kan ha en konstruktiv dialog med din hyttekommune, i både gode og onde dager.

Bli medlem nå!


Månedlig medlemskap: Kun 50,- per måned

Du kan også velge å betale kontingenten din månedlig. Da betaler du 50 kroner per måned, og medlemskapet har ingen bindingstid. Den første måneden betaler du på vanlig måte i nettbanken, deretter betaler du ganske enkelt hver måned med AvtaleGiro.

Klikk her for å bli medlem for 50 kroner per måned.