Norsk Hyttelag har valgt Ustekveikja Energi

 
Det er viktig for oss at du som medlem i Norsk Hyttelag har tilgang til rimelige strømavtaler og god kundeservice. I tillegg ønsker vi å tilby deg strømavtaler spesielt tilpasset fritidsbolig, og vi synes også det er fint å kunne gi deg fornybar og bærekraftig strøm uten tillegg i prisen. Derfor har vi valgt Ustekveikja Energi som vår strømleverandør!

Norsk Hyttelag har falt for Ustekveikja Energi
Norsk Hyttelag har falt for Ustekveikja Energi!

Betaler du for mye for elektrisitet på hytta? Mange har lite gunstige avtaler som henger igjen fra tidligere år da det var vanlig med 'standard variabel pris' og lignende avtaler. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å velge en strømavtale basert på innkjøpspris, da dette vil være rimeligst over tid.

Er du redd for store svingninger i strømprisen, særlig om vinteren, kan du vurdere å redusere risikoen ved å velge vår Hyttestrøm med vintersikring.


Spot-On


Dette er vår rimeligste avtale. Den er basert på såkalt spot-pris eller innkjøpspris, hvilket betyr at du bare betaler vår innkjøpspris samt et påslag som dekker lovpålagt el-sertifikat og mva. Som medlem i Norsk Hyttelag får du også fastbeløpet redusert til 29 kroner per måned.

Hyttestrøm med vintersikring


Har du vinterhytte med høyt strømforbruk i de kaldeste vintermånedene, bør du vurdere Hyttestrøm med vintersikring. Dette er ikke en avtale hvor vi automatisk binder strømprisen gjennom hele vinteren (uavhengig av ferier, strømpriser, temperatur osv). Vi har vår egen strømkomite som følger strømprisene nøye gjennom hele vinteren, og har myndighet til å binde strømprisen i kortere eller lengre perioder når forholdene tilsier at det er gunstig for deg.

Hyttestrøm med vintersikring gir deg mindre risiko for ekstreme strømregninger om strømprisen skal gå i været, samtidig som du nyter godt av vår lave innkjøpspris resten av året. For Hyttestrøm med vintersikring betaler du et fastbeløp på 39 kroner per måned.

Opprinnelsesgaranti


Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer opprinnelsesgaranti uten tillegg i prisen. Ustekveikja Energi produserer selv høyfjellsstrøm fra området rundt Hallingskarvet, og strømmen du kjøper vil blant annet komme fra disse fjellene.

Uansett hvor i Norge hytta ligger, kan vi garantere at ditt strømforbruk vil bli produsert av 100% fornybare energikilder uten CO2-utslipp!

Slik bytter du til Ustekveikja


Bestill direkte på ustekveikja.no/norskhyttelag. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt når du bestiller.

Alle avtalene kan bestilles både på hjemmeadresse og på hytta. Har du behov for mer informasjon eller trenger du hjelp til å bestille, ring oss på telefon 22 32 31 10 og be om å få snakke med en av våre hyggelige strømrådgivere.

Viktig prisinformasjon


Med bakgrunn i økte kostnader for lovpålagte elsertifikater gjør Ustekveikja en endring av påslag med virkning fra 1.10.2018. Nytt påslag for SpotOn Innkjøpspris for Norsk Hyttelags medlemmer blir 5,95 øre/kWh inkl. elsertifikater og mva. Fastbeløpet vil være uforandret.

 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net