Hadeland Glassverk

 
Hadeland Glassverk er Norges eldste industribedrift. Fortsatt syder det av liv året rundt, og glassverket har den dag i dag en stor og levende glassproduksjon. Da er det kanskje ikke så rart at Hadeland Glassverk også er en av Norges største og triveligste turistattraksjoner.

Velkommen til Hadeland Glassverk

Stadig flere oppdager hvor hyggelig det er å legge turen innom Hadeland, enten på vei til eller fra hytta eller som en tur i seg selv. Her får du alt fra unike glassprodukter til fabrikkutsalg med ekstra gode priser, fra lekre interiørprodukter til til kortreist mat og håndverksøl. I tillegg har Glassverket flere koselige spisesteder.

Nå gir vi deg enda en grunn til å besøke Hadeland Glassverk. Som medlem får du nemlig ekstra gode tilbud når du viser frem medlemskortet ditt.

Lyslykt fra Hadeland GlassverkDagens middag og kaffe i Kokkestua
Medlemspris: Kun 149,- kroner

Dagens ferske brød fra Håndverksbakeriet
Medlemsrabatt: 10 prosent

Lyslykt fra Hadeland Glassverk
Medlemsrabatt: 30 prosent

Pelsprodukter fra Garthus
Medlemsrabatt: 10 prosent


Finn veien

Hadeland Glassverk ligger ved sørenden av Randsfjorden på Jevnaker i Oppland, bare en time fra byer som Oslo, Drammen og Gjøvik. Kjører du E16 til Valdres, riksvei 7 til Hallingdal eller riksvei 4 til Gjøvik, er Hadeland Glassverk bare en kort avstikker unna.
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net