Vannsjekken

Ny medlemsfordel i Hallingdal

 
Hvert 8. minutt oppdages det en ny vannskade i en bolig eller fritidsbolig i Norge. Det betyr 180 vannskader hver eneste dag. Springer et rør lekk på hytta når du ikke er til stede, tar det ikke lang tid før hytta er fylt med vann. Er det kuldegrader i tillegg, vil skadene bli enorme!

Norsk Hyttelag lanserer derfor en egen vannsjekk tilpasset fritidsbolig. I løpet av 2019 håper vi å kunne tilby vannsjekken over hele landet, men foreløpig er vannsjekken kun tilgjengelig som et pilotprosjekt i Hallingdal.

Unngå vannskader på hytta. Ta vannsjekken i dag.

Medlemsrabatt:

Få 1000 kroner i rabatt på vannsjekken


Vannsjekken omfatter kraner og rør, vannlåser, sluk og avløp. Vi sjekker spesielt tilkobling til vaskemaskin, oppvaskmaskin og andre hvitevarer med vanntilkobling. Deretter sjekker vi varmtvannsbereder og WC. På hytter sjekker vi ekstra nøye alle rør i yttervegg med tanke på frostsikring.

Har du brønnvann på hytta, tar rørleggeren også en titt på brønnen og ledningsnettet. Om du ønsker det, kan vi hjelpe deg å ta prøver av drikkevannet ditt og få dette analysert for kimtall, bakterier, surhet og innhold av metaller.

Slik gjør du det:

  1. Send en e-post til vannsjekken@norskhyttelag.no. Oppgi kontaktinformasjon og adresse/veibeskrivelse til hytta.
  2. I løpet av kort tid vil rørleggeren kontakte deg for å avtale tid.
  3. Hyttesjekken koster normalt 3 000 kroner. Som medlem i Norsk Hyttelag får du 1 000 kroner i rabatt og betaler kun 2 000 kroner. Prisen inkluderer inntil 30 minutter kjøretid.
  4. Etter utført hyttesjekk vil du få et kontrollskjema med oversikt over hvilke punkter som er sjekket, eventuelle forslag til utbedringer og anslått levetid på viktige installasjoner.

Bestill vannsjekken i dag.
Send en e-post til vannsjekken@norskhyttelag.no.
Spar 1 000 kroner!


 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net