Mest forsikring for pengene

Garantert Norges rimeligste hytteforsikring

 
Det viktigste med en hytteforsikring, er at du får erstatning om uhellet er ute. Derfor er vilkår og dekning viktigere enn pris. Likevel mener vi at medlemmer i Norsk Hyttelag skal ha den beste hytteforsikringen, både med tanke på vilkår og på pris. Derfor innfører vi nå prisgaranti på hytteforsikring!

– Vi vet at hytteeiere har lavere risiko enn andre, sier Jack Skallerud Bråthen i WaterCircles Forsikring, derfor er det også mulig å gi dem en lavere pris. – Det har vi egentlig alltid gjort, presiserer han, men nå går vi altså ut og garanterer det!

Slik virker det

Prisgarantien er egentlig ganske enkel. Du sender oss din nåværende polise, vi sjekker at du har riktig dekning slik at prisene er sammenlignbare, og så sender vi deg et tilbud som er lavere enn det du har i dag. Enklere blir det ikke!

Det med liten skrift

Prisgarantien gjelder i utgangspunktet alle fritidsboliger, men med enkelte unntak. Har du en hytte som ikke er omfattet av prisgarantien, ønsker vi naturligvis at du ber oss om pris likevel. Du vil uansett få vår beste pris. Og husk: Hytter som ikke er omfattet av prisgarantien får uansett 20 prosent rabatt. Det samme gjelder innboforsikring for fritidsleilighet. Les mer her.

Innenfor normalen
Prisgarantien forutsetter at hytta finnes i våre tabeller og ikke krever helt individuell behandling. Det betyr at fritidsboligen må ha et bruttoareal på inntil 120 kvm, fullverdi inntil 3 millioner kroner, innbo inntil 1 million kroner og byggeår etter 1950.

Lav risiko
Prisgarantien er i utgangspunktet forbeholdt deg som har vært skadefri de siste tre årene (ring oss på 22 32 31 10 om du er i tvil). Vi gir ikke prisgaranti på hytter som brukes til utleie. Vi krever at hytta skal ha helårsvei, da dette er en forutsetning for rask og effektiv reparasjon og gjenoppbygging ved skade. I tillegg ønsker vi å se din skaderisiko som en helhet, noe som betyr at du blir totalkunde hos oss.

Forutsetninger
Oppfyller du disse kriteriene, garanterer vi at du får en pris som er lavere enn den du har i dag. Oppfyller du ikke kriteriene, vil vi likevel strekke oss langt for å gi deg en pris som er like god eller bedre enn den du har i dag. Prisgarantien gjelder i forhold til siste premiekrav fra nåværende selskap, og vi legger naturligvis identisk dekning/vilkår til grunn for sammenligningen.

Vi gleder oss til å høre fra deg
Send oss din eksisterende polise allerede i dag til forsikring@norskhyttelag.no, så får du et garantert godt tilbud tilbake. Har du spørsmål, hjelper vi deg gjerne. Ring oss på 67 20 60 01.
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net