WaterCircles Forsikring

 
Norsk Hyttelag leverer forsikring til sine medlemmer i samarbeid med WaterCircles forsikring. WaterCircles er et norsk forsikringsselskap som holder til på Lysaker utenfor Oslo.

WaterCircles er kjent for sin miljøprofil og sine grønne skadeoppgjør. De er opptatt av at du som forsikringstaker får hjelp til å reparere og bygge opp igjen på en mest mulig miljøvennlig måte etter en skade. Derfor samarbeider de blant annet med Naturvernforbundet og Norsk Elbilforening i tillegg til Norsk Hyttelag.

WaterCircles har hatt et tett samarbeid med If forsikring i flere år, men har siden i fjor erstattet den tidligere managing general agent-avtalen med en egen konsesjon fra Finanstilsynet. Dette betyr at WaterCircles nå kan tilby deg enda flere og bedre forsikringsprodukter enn før.

WaterCircles Forsikring ble etablert i 2010, og allerede i 2011 ble selskapet best i test i Dagbladets Forsikringsbørs (og de kom spesielt godt ut på hytteforsikring og reiseforsikring). Norsk Hyttelag har samarbeidet med WaterCircles siden 2013.

WaterCircles Forsikring

Les mer om WaterCircles Forsikring på watercircles.no.
 
 
 
 
 
© 2013 Norsk Hyttelag
Webutvikling av: Assist2net